Arci Steenderen in Steenderen

  • 0575 - 45 19 78
  • J.F. Oltmansstraat 1, 7221 NA
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Arci Steenderen, RegioBank in Steenderen

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Bij verzekeringen, hypotheken en bankzaken gaat het vaak om persoonlijke details, die u het liefst regelt met een adviseur die u kent. Dat is de kracht van Arci Steenderen. Als verzekeringskantoor en Zelfstandig Adviseur van RegioBank zijn we uw financiële partner. Wij zijn helaas nu alleen op afspraak geopend vanwege corona.
Babs  Achterkamp

Babs Achterkamp

Mede-eigenaar en medewerkster bankzaken
Harold  Achterkamp

Harold Achterkamp

Directeur/financieel adviseur
Tim Roelofsen

Tim Roelofsen

Kjell Carlier

Kjell Carlier

Team van Arci

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4684

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen