Blaak Verzekeringen in Elst

  • 0481 - 37 50 02
  • Rijksweg Zuid 12, 6662 KD
  • Vandaag open van 08.30 - 12.30 en 13.00 - 17.00
De omgeving van Assurantiekantoor de Smale, RegioBank in Elst

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Al vele jaren zijn wij een begrip in Elst en omstreken. We zijn een familiekantoor, gelegen op een prachtige locatie. Ooit begonnen in een klein kantoor aan huis en uitgegroeid tot een volwaardig assurantiekantoor die je helpt met je verzekeringen, hypotheek, bankzaken en pensioen.

Meer over ons team

Albert  Vens

Albert Vens

Directeur/ Financieel adviseur
Esmeralda  Moes

Esmeralda Moes

Financieel adviseur
Karin  Hillebrink

Karin Hillebrink

Relatiebeheerder particulier en zakelijk
RegioBank team

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4558

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.