Boot assurantie adviseurs b.v. in Zundert

  • 0162 - 45 48 25
  • Prinsenstraat 25, 4881 VA
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Boot assurantie adviseurs b.v., RegioBank in Zundert

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Het team van Boot assurantie adviseurs staat al ruim 47 jaar voor u klaar met vestigingen in Oosterhout en Zundert. Wij hebben veel kennis van de regio en -met onze specialisten in ieder facet van financiƫle dienstverlening- kunnen wij u een compleet financieel advies geven.

Ria Kronenberg

Ria Kronenberg

Financieel adviseur
Chris Oosterbaan

Chris Oosterbaan

Financieel adviseur
Ciska op den Brouw

Ciska op den Brouw

Financieel adviseur

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Boot assurantie adviseurs b.v.

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4369

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen