Financiële Diensten Kloosterzande B.V. in Kloosterzande

  • 0114 - 68 24 20
  • Hulsterweg 26 30, 4587 ED
  • Vandaag open van 08.30 - 12.00 en 13.00 - 16.30
De omgeving van Financiële Diensten Kloosterzande B.V., RegioBank in Kloosterzande
Let op: in verband met het coronavirus kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw Zelfstandig Adviseur voor u langsgaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Persoonlijke benadering, betrokken en bereikbaarheid zijn de drie pijlers waar Financiële Diensten Kloosterzande voor staat. Schroom niet en loop gerust bij ons binnen in ons kantoor in Kloosterzande voor uw hypotheek, verzekeringen of bankzaken.

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Financiële Diensten Kloosterzande B.V.

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4439

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.