Finturo in Leende

  • 040 - 226 56 27
  • Dorpstraat 83, 5595 CD
  • Vandaag gesloten
Winkelstraat in Leende

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Finturo is te vinden in het centrum van Leende. Eind 2021 hebben wij onze krachten met 'Adviseurs met Visie' gebundeld en zijn wij verder gegaan onder onze huidige naam in ons pand, gelegen in de dorpskern. Wij geven je graag een goed en zo breed mogelijk advies. In het dorp is een hoog ons kent ons gehalte. Dat vertrouwde gevoel vind je op het kantoor terug. Wij staan dicht bij de klant zodat je je altijd welkom bij ons voelt. Wij helpen graag bij al je financiƫle vragen en wensen, zowel particulier als zakelijk. Hypotheken, pensioen, RegioBank en verzekeringen. Loop gerust eens binnen.

Meer over ons team

Roy Matheeuwsen

Roy Matheeuwsen

Hypotheek- en financieel adviseur
Paul Godding

Paul Godding

Verzekeringsadviseur
Miranda Linders

Miranda Linders

Medewerker bankzaken
Maarten Kusters

Maarten Kusters

Koen van Laarhoven

Koen van Laarhoven

Adviseur Bankzaken en Verzekeringen
Jacqueline Snoeijen

Jacqueline Snoeijen

Adviseur Bankzaken en Verzekeringen
Team van Finturo

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4344

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.