Het Rode Huis in Heesch

  • 0412 - 20 60 06
  • 't Dorp 124, 5384 MD
  • Vandaag open van 08.30 - 17.00
Omgeving van het Rode Huis in Heesch

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Midden in het centrum van Heesch in Noord-Brabant vindt u Het Rode Huis, uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Van Heck Assurantiën en Van Heugten Verzekerd hebben hier hun krachten gebundeld, om u te helpen met al uw bankzaken. Samen is beter dan alleen, zo vinden ze zelf.
Frank van Heck

Frank van Heck

Eigenaar en oprichter
Henriëtte Hanegraaf

Henriëtte Hanegraaf

Adviseur
Kim van Zutphen

Kim van Zutphen

Adviseur
Rob van Heugten

Rob van Heugten

Eigenaar en oprichter
Joep van Heugten

Joep van Heugten

Adviseur
team van het rode huis

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4259

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen