Het Rode Huis in Heesch

  • 0412 - 20 60 06
  • 't Dorp 124, 5384 MD
  • Vandaag gesloten
Centrum van Heesch - Het Rode Huis

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Midden in het centrum van Heesch in Noord-Brabant vind je Het Rode Huis, je zelfstandig adviseur van RegioBank. Van Heck Assurantiën en Van Heugten Verzekerd hebben hier hun krachten gebundeld, om je te helpen met al je bankzaken. Samen is beter dan alleen, zo vinden ze zelf.

Meer over ons team

Frank van Heck

Frank van Heck

Eigenaar en oprichter
Kim van Zutphen

Kim van Zutphen

Adviseur
Henriëtte Hanegraaf

Henriëtte Hanegraaf

Adviseur
Rob van Heugten

Rob van Heugten

Eigenaar en oprichter
Joep van Heugten

Joep van Heugten

Adviseur
Team van Het Rode Huis

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4259

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.