Overbeeke in Sint Annaland

  • 088 - 730 77 10
  • Raiffeisenstraat 2, 4697 CG
  • Vandaag gesloten
Boten en zeilboten in de jachthaven van Sint Annaland - Overbeeke

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Welkom bij Overbeeke. Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank in Sint Annaland. Bij ons heb je al je bankzaken onder één dak. Daarbij kies je zelf hoe je je geldzaken regelt. Via Mijn RegioBank of onze RegioBank app. Daarnaast staan wij voor je klaar bij een vraag of als je persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor.

Meer over ons team

Cees de Graaf

Cees de Graaf

Teamleider particulier
Lisa Marie Strijbosch

Lisa Marie Strijbosch

Adviseur bankzaken
Stijn Bevelander

Stijn Bevelander

Adviseur bankzaken
Karin van Haaften

Karin van Haaften

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Team van Overbeeke in Sint Annaland

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4833

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

RegioBank klantvriendelijke bank

Voor de zevende keer op rij is RegioBank door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste bank van Nederland. In het jaarlijkse panelonderzoek van de Consumentenbond onder 13.000 consumenten beoordeelden klanten ons met een 9,4 voor algemene tevredenheid.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen