Phielix Verzekeringen B.V. in Reeuwijk

  • 0182 - 39 55 88
  • Van Leeuwenhoekstraat 19, 2811 DW
  • Vandaag open van 09.00 - 17.00
De omgeving van Phielix Verzekeringen B.V., RegioBank in Reeuwijk
Let op: in verband met het coronavirus kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw Zelfstandig Adviseur voor u langsgaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Bij Phielix Verzekeringen B.V. kunt u terecht voor advies dat echt bij uw situatie past. In het jonge kantoor loopt u sinds 2001 nog gewoon binnen voor een persoonlijk gesprek. Zonder afspraak en altijd betrokken.

Marten Kamstra

Marten Kamstra

Financieel Adviseur
Thon Bostelaar

Thon Bostelaar

Financieel Adviseur

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Phielix-TeamAfbeelding

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4114

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.