Van der Voet Assurantiën B.V. in Haastrecht

  • 0182 - 50 27 55
  • Kleine Haven 1, 2851 BP
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Van der Voet Assurantiën B.V., RegioBank in Haastrecht

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Je vindt ons in de regio, een financieel adviseur bij je in de buurt. Bij ons kun je terecht voor je bankzaken, verzekeringen, hypotheken en financieel advies. Zelfs je (loon)administratie en belastingzaken kun je bij ons letterlijk onder één dak regelen. Je bent bij ons van harte welkom!

Meer over ons team

Monique Terlouw

Monique Terlouw

Adviseur bankzaken
Joke Verkaik

Joke Verkaik

Team van Van der Voet Assurantiën B.V.

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4236

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.