Onze partners voor duurzaam wonen

RegioBank wil duurzaam wonen voor haar klanten mogelijk maken. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw huis energiezuinig te maken. Maar waar moet u beginnen? U kunt misschien wel hulp hierbij gebruiken. RegioBank verwijst u graag door naar één van haar partners.

Installatiepartner Solease

Solease werkt zoveel mogelijk samen met lokale installateurs bij u in de regio. Op de website van Solease vindt u de huisscan. Met de huisscan krijgt u inzicht in de mogelijkheden om uw huis te verduurzamen. Dit kan met zonnepanelen en isolatie. Met de uitkomst van de huisscan kunt u geheel vrijblijvend een offerte bij Solease aanvragen. U zit nergens aan vast.

Dienstverlening Solease

Op de dienstverlening van Solease gelden de algemene voorwaarden van Solease. U vindt deze voorwaarden op solease.nl. Vraagt u bij Solease een offerte aan voor een verduurzamingsproduct en besluit u tot installatie over te gaan? Dan krijgt RegioBank daar een vergoeding voor. De adviseur krijgt geen vergoeding. U betaalt niet meer of minder voor een opdracht bij Solease dan wanneer u zelf naar Solease zou gaan. U bent daarnaast helemaal vrij om andere partners te benaderen en uiteindelijk voor een andere partner te kiezen.

Over Solease

"Onze droom is om alle geschikte woningen te voorzien van duurzame maatregelen zoals zonnepanelen en isolatie, zodat we samen CO2 kunnen besparen. Alleen zo kunnen we de klimaatverandering tegengaan en de energietransitie versnellen". Solease is een bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid. Winst maken is daarom niet het primaire doel, maar een middel om voort te blijven bestaan en daarmee de duurzame impact in Nederland steeds weer te vergroten”.

Solease Management BV is gevestigd op Jaarbeursplein 22, 1e verdieping in Utrecht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Midden-Nederland onder nummer 58855580.

Installatiepartner Het Groene Loket

Bij Het Groene Loket werken we graag samen met u aan een regenbestendige, koele en duurzame leefomgeving. Het Groene Loket helpt u bij het samenstellen van uw groendak pakket en eventuele subsidieaanvraag.

Net als bij onze andere duurzame installatiepartner betaalt u niet meer of minder voor een opdracht bij Het Groene Loket dan wanneer u zelf naar Het Groene Loket zou gaan. U bent daarnaast helemaal vrij om andere partners te benaderen en uiteindelijk voor een andere partner te kiezen.

Het Groene Loket is gevestigd op Amsteldijk 216 in Amsterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 71865950.

Tip!

Wil je weten welke financieringsmogelijkheden u heeft om uw huis te verduurzamen? Neem dan contact op met een zelfstandig adviseur om de mogelijkheden te bespreken.

RegioBank en duurzame partners

Uw woonlasten verlagen? RegioBank denkt graag met u mee en kijkt verder dan alleen uw hypotheek. Bijvoorbeeld hoe uw energieverbruik omlaag kan. Wij realiseren ons ook dat het aanbod van verschillende partijen rondom de verduurzaming van uw woning erg uitgebreid en groot is. Verschillende gemeenten hebben initiatieven om inwoners te helpen bij het besparen van hun energielasten. Kijk ook eens op de website van uw gemeente.

Relatie met onze partners

Voor elke uitgevoerde installatie van zonnepanelen en/of isolatie via Solease ontvangt RegioBank een vergoeding. Als klant betaalt u geen hogere prijs en maakt het geen verschil of u via ons of direct via Solease of Het Groene Loket producten koopt. Het is altijd goed om u breed te oriënteren en te kijken wat het beste bij u past.

RegioBank is niet aansprakelijk voor de diensten die door haar partners worden uitgevoerd. Check hiervoor de Algemene Voorwaarden van onze partners.

    De risico’s en nadelen bij de investering in duurzame maatregelen

    Duurzaam wonen is goed voor uw energierekening en het milieu, maar voor het zover is moet u vaak eerst geld investeren. Investeren in duurzame maatregelen is nooit zonder risico’s. Investeren kost geld en tijd. Of u nu zelf investeert of producten gaat huren. Het is belangrijk dat u kijkt wat het beste bij u past en goed vergelijkt. Het kost tijd omdat u zich goed moet verdiepen en laten adviseren in de verschillende mogelijkheden die er zijn rondom verduurzamen. En ook bij de verkoop van uw huis is het niet altijd zeker of u de investering er uitkrijgt.

    Terugverdientijd en besparing

    Als u een lening afsluit voor energiebesparende maatregelen, is het goed om te weten dat er tijd nodig is om de investering en de eventuele kosten van de lening, terug te verdienen. Het is verstandig om hier een realistische berekening van te maken. Informatie over energiebesparende maatregelen, de kosten en wat u mogelijk kunt besparen, vindt u hier. De besparingen van de energiebesparende maatregelen kunnen tegen vallen. Het is goed om hier rekening mee te houden. Want de kosten voor de lening moeten in ieder geval worden betaald, ook wanneer de hoogte van de energiebesparing lager uitvalt dan verwacht.