Kinderspaarweken

  • Sparen kan je leren
  • Oktober is kinderspaarmaand
  • Krijg een verrassing als je kind in oktober bij ons spaart

Ieder jaar in oktober: Kinderspaarweken

Goed sparen kun je leren. Door stap voor stap te doen. Van kinds af aan, met kleine bedragen. Daarom heeft RegioBank ieder jaar in oktober haar Kinderspaarweken. Een maand waarin we over het belang van sparen door kinderen vertellen. En alle kinderen die in deze maand bij RegioBank sparen of een jeugdrekening openen, worden extra beloond met een verrassing.

Komt u in oktober ook langs met uw (klein)kind? Houdt deze pagina in de gaten voor meer informatie over de Kinderspaarweken in oktober 2022.

Onze jeugdrekeningen

Heeft uw kind nog geen spaarrekening maar wilt u uw kind graag leren sparen? Wij helpen u en uw kind graag met onze spaarekeningen.

JongWijs: stap voor stap met geld leren omgaan

JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Sparen én betalen voor uw kind zélf. Met stapsgewijs allerlei opties, zoals een betaalpas, internetbankieren en de Mobiel Bankieren app. Plus jaarlijks praktische en leuke geldtips voor u en uw kind. Zo kan uw kind stap voor stap leren omgaan met geld.

Lees meer over JongWijs

Zilvervloot Sparen: sparen voor de toekomst van uw kind of kleinkind

Met Zilvervloot Sparen helpt u de dromen van uw kind waar te maken. Spaar een mooi bedrag voor uw (klein)kind op een aantrekkelijke spaarrekening. De rekening loopt tot de 18e verjaardag van uw kind en is te openen tot de 16e verjaardag. U ontvangt een bonus over de inleg per volledig spaarjaar. Per jaar mag u maximaal € 600 sparen.

Lees meer over Zilvervloot Sparen